Spiritueel Therapie consult, Touch Of Matrix consult

 

Spiritueel Therapie

Vaak word je ongewild met jezelf en je functioneren geconfronteerd. Je kunt je geblokkeerd voelen in bepaalde situaties, maar ook in je lichaam doordat je herhaaldelijk lichamelijke klachten hebt. Het loopt niet meer zoals je zelf graag zou willen.
Word je op dit moment steeds herinnerd aan pijn, verdriet, angst, onzekerheid, of ben je vaak gekwetst, iets wat zich elke keer opnieuw aandient? In ons lichaam sluimeren onverwerkte ervaringen gewoon door en vormen zo een blokkade. Wat de aanleiding ook mag zijn, soms is het een onmogelijke opdracht om diepliggende problemen op eigen kracht op te lossen. Als we alleen de symptomen van een klacht wegnemen zonder iets aan de emoties te doen, zal dat onvermijdelijk tot nieuwe symptomen leiden. In een consult krijg je de mogelijkheid contact te maken met de blokkade en deze emotioneel te verwerken, zodat het geen belasting meer vormt en alleen aanwezig blijft als een herinnering.
Dus hoe het ook met je gesteld is, heb je behoefte weer helemaal ‘jezelf te zijn’ en dat ’jij’ het middelpunt van je bestaan bent, kun je door de aandacht naar binnen te richten weer balans in je lichaam en leven creëren. Dan merk je dat je energie weer gaat stromen en er ontstaat een gevoel van ruimte, vrijheid, veiligheid, of dat het weer goed is zoals het is.
Voor wie is deze therapie geschikt?
Als je je neerslachtig, verdrietig of depressief voelt;
Als je het gevoel hebt er niet bij te horen, je valt er altijd buiten;
Als je je vaak teleurgesteld en gekwetst voelt;
Als je je moeilijk kunt uitdrukken of jezelf niet durft te laten zien;
Indien je een gering zelfbeeld hebt;
Als je het gevoel hebt vaak afgewezen te worden, of men je niet serieus neemt;
Je het gevoel hebt niet gewenst te zijn, of vernederd;
Niet voldoende zelfvertrouwen voelt of last hebt van (faal) angst of onzekerheid;
Als je vaak boosheid, jaloezie of paniek in je voelt;
Of als je last hebt van aanhoudende lichamelijke klachten;
Als emotionele belemmeringen problemen geven, thuis, op het werk etc.
Voor mensen die willen veranderen en willen groeien;
Als je opnieuw verbonden wilt voelen met je eigen kern;
Beperkende overtuigingen los willen laten (“ik ben niet goed genoeg”);
Willen leven, in plaats van overleven;
Opnieuw willen ontdekken wie je werkelijk bent.

Touch of Matrix consult

Touch of Matrix is een bijzonder mooie behandelwijze en de mogelijkheden hiermee zijn enorm.
Met Touch Of Matrix wordt met het geven van energie het zelfgenezende vermogen van de cliënt geactiveerd.
Het is zo effectief omdat het werkt op het allerdiepste niveau, je WARE IK. (je Ziel)
Ik ben niet degene die geneest. Ik schep alleen een bepaalde sfeer waarin de genezing zal plaatsvinden. Ik ben de impulsgever. De reden waarom Touch Of Matrix zo eenvoudig en tevens zo effectief is, is dat je met Touch of Matrix werkt vanuit je zuivere bewustzijn. In deze methode maak ik verbinding in het ’veld’ om ons heen waarin alles volkomen ’in orde’ is.
Van hieruit kun je je immers verbinden met alle informatie. Elk lichaam bestaat uit informatie en slaat deze ook op. Dus ook gebeurtenissen die je functioneren kunnen verstoren.
Touch of Matrix kan voor fysieke, psychische en emotionele klachten worden ingezet. Heel mooi hoe d.m.v. bewegen, het lichaam laat zien dat de goede energie geactiveerd wordt en de belemmering op een eenvoudige en direct voelbare manier geheeld kan worden door het lichaam zelf. Het werkt door in alle lagen en naast de oorzaak wordt ook alles wat er mee te maken heeft getransformeerd.
Dit is bijvoorbeeld direct voelbaar aan spieren die soepeler worden, pijn die verzacht of blijheid en rust die je ervaart. Je leert jezelf weer accepteren, wie je diep van binnen vanuit de oorsprong bent en het gevoel voor eigenliefde weer te ervaren. Je voelt dat je meteen beter in je vel zit.
Inmiddels heb ik al veel mooie ervaringen mogen meemaken.
Een eerste afspraak met intake kost € 95,00.
Elke vervolgafspraak duurt een uur en kost per consult € 80,00.

 

Indien een afspraak niet 24 uur vooraf is afgezegd, zullen kosten in rekening worden gebracht.