Iets over mijzelf.
Ik ben Andrea Verhage (1958). Welkom op mijn site.
Nadat ik de opleiding klassieke massage had doorlopen, was bij mij de interesse ontstaan om ook meer inzicht te krijgen in wie ik werkelijk ben. Dit omdat bij mij het verlangen ontstond mijzelf en het leven beter te begrijpen. Dat uitte zich in een behoefte naar kennis opdoen op het spirituele vlak en de wens volledig mijzelf te zijn.
Vervolgens heb ik Reiki I, II en de opleiding Spirituele Therapie gevolgd.
Aansluitend, om mij te verdiepen, vervolgcursussen op dit gebied, o.a. bij ‘Alandi’ in Steyl.
Verder heb ik de opleiding Transformatiewerker Aquarius-energie gevolgd en de opleiding tot A-therapeut Touch Of Matrix.
Met Touch Of Matrix wordt met het geven van energie het zelfherstellend vermogen van de cliënt geactiveerd. Het werkt door in alle lagen, en heeft een positieve uitwerking op fysieke, psychische en emotionele klachten. Naast de oorzaak wordt ook alles wat er mee te maken heeft getransformeerd.
Het volgen van een Reading/ Healing opleiding bij Jaqueline Wolvetang was voor mij een natuurlijke voortzetting van het werken met subtiele energie. Het geven van een reading is gebruik maken van de energie die zich laat lezen vanuit het auraveld en de chakra’s van de cliënt.
Aanvullend is de Regenesis-Healing opleiding een prachtige helingsmethode waarbij allereerst de scheefstand in het lichaam wordt opgemeten en opgelost om ervoor te zorgen dat we optimaal kunnen functioneren. Het lichaam wordt uitgelijnd, zodat klachten blijvend verdwijnen. Daarbij wordt op subtiele wijze die ervaring uit het verleden opgelost die ervoor zorgt dat het lichaam onbewust en onnodig in de overlevingsmodus (vecht/vlucht) gaat die het normale functioneren van het lichaam onnodig blokkeert. Bovendien wordt ook het zelfherstellend vermogen van het lichaam hersteld.
De methodes die ik heb geleerd, zie ik als een doorbraak voor een ieder die tegen zijn of haar blokkades aanloopt. En daar, vanuit respect, de helpende hand te bieden, om weer in contact te komen met de essentie waar het in dit leven om draait, namelijk jezelf (je kern).
In zekere zin blijft dit proces van ’jezelf worden’ zich altijd ontwikkelen. Mijn motto is: oorzaak aanpakken in plaats van symptoom bestrijden.