Regenesis Healing en energetische atlas-wervelcorrectie

Een Regenesis-sessie & atlas-wervel correctie kan ook voor u de oplossing zijn.
Het is een genezingsmethode die het celgeheugen activeert zonder medicatie en operaties en gewoon naast de reguliere geneeskunde kan worden ondergaan.
Regenesis-Healing gaat niet alleen over het corrigeren van beenderen en wervels, maar over het corrigeren van structuren op alle
niveaus en op velerlei gebied bij uiteenlopende gezondheidsproblemen. Als zo’n transformatie gebeurt, stel je dan eens voor wat op de diepere cellulaire en moleculaire niveaus gebeurt. Daarbij wordt verder op subtiele wijze die ervaring uit het verleden opgelost die ervoor zorgt dat het lichaam onbewust en onnodig in de overlevingsmodus (vecht/vlucht) gaat, die het normale functioneren van het lichaam blokkeert.
Toepassing
Met de atlas-wervel correctie dien ik als katalysator om de energie over te brengen, waarbij een tekort aan energie in het circuit oplaadt en de cliënt in staat stelt zichzelf te genezen. Het lichaam wordt op celniveau aangesproken. Dit is mogelijk op basis van de Blue Dot Energy welke een rol speelt in het aanzetten van het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Met Regenesis worden alle cellen in het lichaam bereikt. De cellen gaan dan terug naar hun oorspronkelijke manier van zijn. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam versterkt en hersteld, waarna klachten zullen verdwijnen en het lichaam weer optimaal kan functioneren.
Allereerst wordt de scheefstand in het lichaam opgemeten en gecorrigeerd. Ik begin met het uitlijnen van het hoofd, nek, sleutelbeen, rug, onderrug, bekken en heupen. Het herschikken / uitlijnen van de ruggengraat gebeurt met de handen en gericht gevormde vingers en tijdens de behandeling houd je gewoon je kleding aan .
Bij emotionele en mentale onbalans behandel ik eerst het endocriene stelsel die voor de algehele hormoonaansturing van het lichaam zorgt en invloed heeft op het autonome zenuwstelsel. Dit bestaat uit een sympathisch en een parasympathisch deel. De parasympathicus hangt samen met ontspanning, rust en herstel na vermoeidheid en ziekte en de sympathicus heeft vooral met actie (werken) en met vechten/ vluchten te maken. Een Regenesis-sessie helpt het sympatische zenuwstelsel tot bedaren te brengen en geeft het parasympatische zenuwstelsel de gelegenheid het lichaam uit de staat van ‘alam fase rood’ te halen die het resultaat is van snelle veranderingen en een constant bombardement van uiterlijke prikkels.
Een behandeling is, onafhankelijk van de klachten, een investering in een goede gezondheid.
Regenesis atlas-wervelkolomcorrectie is eenvoudig toe te passen en te ondergaan. Het werkt snel, krachtig en is zeer effectief. Een methode om de lichaamshouding te verbeteren en problemen zoals bekkenscheefstand en foutstanden van de ruggenwervels, bijv. scoliose, lordose en kyfose, te corrigeren en te voorkomen.
De behandeling is volledig pijnloos. Door de energetische doorstroming en de benadering van het celgeheugen komen wervels weer in balans zonder iets te forceren. Ook met gewrichtsklachten, spierpijn en andere pijnklachten biedt deze genezingsmethode veel mogelijkheden.
Wat kunnen de gevolgen zijn van een onbalans van de atlas?
Een verstoring rond de atlas kan een kettingreactie veroorzaken die het hele skelet, de spieren, de bloedsomloop en het zenuwstelsel negatief beïnvloedt waardoor onbalans en disfunctie kunnen ontstaan. Deze disfunctie kan ernstige lichamelijke, emotionele en mentale klachten tot gevolg hebben. Het lichaam is dan niet meer in staat te functioneren zoals het zou moeten. De kwaliteit van leven neemt sterk af zonder dat een fysieke/organische oorzaak gevonden kan worden. Elke energieblokkade in elk deel van het lichaam staat optimale heling in de weg en beïnvloedt je gezondheid.
Hoe kan een wervel/atlas uit balans raken?
 • Al tijdens de zwangerschap wanneer de foetus lang in een verkeerde houding ligt (stuitligging) door bijvoorbeeld forse manipulaties bij de geboorte (zeker bij de navelstreng om de hals, tang- of zuignapbevalling), of een keizersnede. Dit kan een onbalans veroorzaken wat kan resulteren in o.a. maag- en darmprobleempjes en huilbaby’s.
 • Door vallen, ongeluk, hersenschudding, whiplash of langdurige fysieke stress.
 • Langdurige emotionele en psychische problemen en trauma’s kunnen ook een grote oorzaak zijn van het uit balans raken van de atlas en wervelkolom.
 • Het al op zeer jonge leeftijd ontbreken van een gevoel van veiligheid.
Toepassingen bij pijnklachten en een groot scala aan fysieke en emotionele problemen:
 •  Atlas correctie, hernia, scolioses, scheefstand
 • Rug, nek- schouder ( frozen shoulder) problemen
 • Fysieke trauma’s zoals bijvoorbeeld whiplash
 • Bekkeninstabiliteit, problemen aan heupen, benen, voeten.
 • Aanpassingen aan het beenderstelsel  
 • MS, kanker, fybromyalgie, vermoeidheidssyndroom, reuma, artrose
 • Diabetes, hart en vaatziekten
 • Long-, maag-, darmproblemen
 • Hoofdpijn, migraine, spanningshoofdpijn
 • Mentale en emotionele problemen
 • Blessures, breuken, verwondingen, etc. 
 •  Oog- en oor aandoeningen
 •  Ziekten van de organen en klieren
 •  Immuunsysteem
 •  Lymfesysteem
 •  Burn-out. emotionele trauma’s en depressie
 •  Hoge bloeddruk, nierstenen, galstenen
 •  Angsten en fobieën 
 •  Algemene gezondheidsproblemen

Kosten:

Een eerste afspraak met intake kost € 90,00.
Elke vervolgafspraak kost € 75,00 per uur.
Indien een afspraak niet 24 uur vooraf is afgezegd, zullen kosten in rekening worden gebracht.

LET OP: Regenesis Healing is niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. De integratieve Natuurgeneeswijzen zijn een gereedschap of middel, niet het enige middel. De integratieve Natuurgeneeswijzen sluiten geen ander middel uit. Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere disciplines is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze discipline.